Open main menu

Comenzi: 0730 506 508

Logistica: 0770 605 441

Comenzi: 0730 506 508

Logistica: 0770 605 441

Relatii clienti: 0727 238 361

email    



Toate preturile afisate includ TVA. Pentru comenzi Horeca/Distribuitori va rugam sa ne contactati pentru oferta.
GALANTINA DE CURCAN CU FOIE GRAS RATA 20%
Contine: carne de curcan 25% origine UE, foie gras de rata 20% origine Franta, carne si untura de porc origine Franta, ficat slab de rata , lapte, oua intregi, sare, piper. Conservant: nitrit de sodiu (E 250).  A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere se poate pastra in frigider  si trebuie consumat in maxim 48 de ore. Se pastreaza in frigider si se scoate cu 15 minute inaintea degustarii. Pentru a scoate produsul din cutie trebuie ca aceasta sa fie desfacuta complet la ambele capete si trebuie impins pe capacul cu inscrisurile referitoare la data de expirare si lot. Poate fi servit ca aperitiv sau in salate.  Ca aperitiv, se taie galantina in transe subtiri si se servesc pe bucati de paine prajita. In salate, se adauga rondelele de galantina de curcan in salate asezonate dupa gustul Dumneavoastra.Net: 190 gr, brut curier: 240 gr
Produs indisponibil momentan
PULPE DE PREPELITA CONFIATE IN UNTURA DE RATA, 383 Gr
Contine: pulpe de prepelita 70 %, origine Franta, grasime de rata, sare, piper. Contine portii pentru 2 - 3 persoane.Pot fi trase la tigaie cu usturoi si patrunjel acompaniate de ciuperci, cartofi sau castane. Sau, scurse de grasime, se pot pune pe un betisor pentru frigaruie si se incalzesc rapid la cuptor. Net: 383 gr, brut curier: 410 gr
Produs indisponibil momentan
COCOS IN VIN DE MARCILLAC, 650 Gr
Contine: bucati de pulpe de cocos 52% origine Franta, sos 32%: vin de Marcillac (contine sulfiti), amidon modificat, fond brun (arome , sare, dextroza, plante aromatice, rosii deshidratate, fulgi de cartof, maltodextrina de cartof, zahar, grasime de bovina, carne de vitel dezhidratata, colorant: caramel, mirodenii), morcov, ceapa sare, piper, dafin, cimbru. Se pastreaza intr-un loc racoros si uscat iar dupa deschidere s epastreaza in frigider si se consuma in maxim 48 de ore.Se desface borcanul si se varsa continutul intr-un recipient pentru a putea fi incalzit la foc mic, amestecand usor din timp in timp. Se poate servi acompaniat de paste proaspete, orez sau cartofi natur.NET: 650 GR
Pret: 56.00 RON
GAT DE GASCA UMPLUT CU FOIE GRAS DE RATA 15%, 565 Gr
Contine: carne de porc origine Franta, foie gras de rata 15% origine Franta, piele gat gasca, origine UE, oua, lapte, faina din grau, sare, piper, si untura de rata 10%. Conservator: nitrit de sodiu (E 250)Se pastreaza in frigider si se scoate cu 15 minute inaintea degustarii. Pentru a scoate produsul din cutie trebuie ca aceasta sa fie desfacuta complet la ambele capete si trebuie impins pe capacul cu inscrisurile referitoare la data de expirare si lot. Poate fi servit cald sau rece. Rece: poate fi servit in salate acompaniat de pipote de rata confiate sau de cateva felii de piept de rata afumat si uscat. Cald: dupa ce a fost inlaturata grasimea din cutie puteti sa-l infasurati intr-o foaie de aluat si il bagati 25 minute la cuptor. Se serveste acompaniat de un vin rosu, suplu si fructat.Net: 565 gr, brut curier: 620 gr
Pret: 64.50 RON
PREPELITA UMPLUTA CU FOIE GRAS DE RATA 40% , 190 Gr
Contine: prepelita partial dezosata origine Franta, foie gras de rata origine Franta, gelatina din porc, vin de Porto, sare, piper. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere se poate pastra in frigider si trebuie consumat in maxim 48 de ore.Se pastreaza in frigider si se scoate cu 15 minute inaintea degustarii. Pentru a scoate produsul din cutie trebuie ca aceasta sa fie desfacuta complet la ambele capete si trebuie impins pe capacul cu inscrisurile referitoare la data de expirare si lot. Se taie in doua pe lungime si se serveste pe un toast de paine rustica, acompaniata de de un vin alb bland si rece sau vin rosu tanar, suplu si fructat. Net: 190 gr, brut curier: 250 gr
Produs indisponibil momentan
PIEPT DE RATA UMPLUT CU FOIE GRAS 20%, 383 Gr
Contine: piept de rata origine UE 75%, foie gras de rata 20% origine Franta, ulei de floarea soarelui, sare, piper. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma rapid. Se poate servi rece sau cald. Rece: trebuie taiat produsul in transe fine care pot fi servite pe un toast sau o foaie de salata verde. Cald: trebuie taiate felii groase de aproximativ un centimetru si se pun in tigaia incinsa bine. Se tin un timp foarte scurt pe fiecare parte, pana cand produsul isi schimba culoarea, rumenindu-se usor. Poate fi acompaniat de mere, hribi, manatarci, galbiori trase la tigaie.Net: 383 gr, brut curier: 440 gr
Produs indisponibil momentan
DIAMANT NOIREPALMILORDVIVIESROUGIELE MANOIR ALEXANDREMONTGOURMETCLUB CONFITCASA MODENAL`ARTISANDIER